Suna la:+4 0727140527
Instaappointment Image

Remorca

Home  /  Remorca

Publicitatea stradală, frecvent denumită și outdoor sau publicitate exterioară este cel mai vechi mediu de reclamă din lume prin intermediul căruia se transmite mesajul publicitar către consumatori. Rolul outdoor-ului este prezentarea convingătoate a produselor către cumpărător sau utilizator. Acest tip de publicitate este prezentat sub formă de afiș sau panou publicitar și include reclame pe clădiri, în pietre, străzi, vehicule, oriunde călătorește consumatorul.

 

Noi vă propunem două modalitați de promovare, cu puternic impact vizual, inovative, propagare rapidă a mesajelor afișate și cu costuri reduse per mia de vizualizari, față de orice altă formă de publicitate.

 

 

REMORCA AUTO PUBLICITARA

 

Caravana/Remorca Publicitara este una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare in outdoor. Dimensiunea este una dintre cele mai mari de pe piata, 20 mp afisaj, 10 metri patrati pe fiecare parte, un singur banner, dubla-fata.

 

 

Avantaje

– pretul redus fata de alte canale de advertising,
– expunerea mare (20mp)
– mobilitate, mult mai vizibila de potentiali clienti fata de panourile fixe;
– nu poti schimba postul sau frecventa, este acel gen de reclama pe care daca o ai in preajma nu o poti evita
– fiind ceva neobisnuit in traficul cotidian va atrage atentia conducatorilor si a pietonilor astfel reclama d-voastra ramanand intiparita

 

De ce noi?

– suprafata mare de afisaj (10mp x 2=20mp)
– costuri reduse pentru print (un singur banner, dubla-fata)
– format slim, diferit de celelalte caravane existente pe piata
– monitorizare prin GPS (vei sti mereu unde se afla remorca)
– oferim suport: grafica, print, masina, sofer

 

 

Cere ofertă

 

 

 

 

 

PANOU PUBLICITAR PENTRU BICICLETA

 

Bikevertising sau publicitate pe biciclete se face cu ajutorul unui suport publicitar mobil, inovativ, premiat cu medalia de Aur in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, la categoria “Best Advertising Billboard in the World”.

 

Panoul publicitar este vizibil de la distanta si poate fi prezentate in 3 forme in functie de nevoile de comunicare ale campaniei. Aceasta metoda de promovare iti oferta posibilitatea de a alege cand, cum si unde poti desfasura o campanie publicitara. Poti alege zilele, intervalele, poti alege sa personalizezi chiar si capacele remorcii.

 

Panoul publicitar se poate atasa unei biciclete sau poate fi tras de o persoana, cu ajutorul unui ham. Solutia cu ham este recomandata in locurile mai aglomerate, unde bicicleta nu se poate deplasa.

Mai multe detalii, aici.

 

 

Cere ofertă